Zoekt u een bouwbedrijf in of nabij Drechtsteden? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij werken voor particulieren en bedrijven. Bij ons kunt u terecht voor:

         

 

VERBOUW

Bij W&M bouw en onderhoud B.V. kunt terecht voor de meest uiteenlopende verbouwingen. Wilt u een dakkapel laten plaatsen of uw woning, bedrijfspand, winkelpand wilt laten uitbouwen. Wij denkegraag met u mee en berekenen vooraf de kosten van uw project!

 

 

KEUKENS

Een nieuwe keuken of een complete renovatie van uw keuken kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het plaatsen een keuken, verbouwen van de keuken, het betegelen van de keuken of installatietechnische werkzaamheden.

          

 

SCHILDERWERK

Wij helpen u graag met het uitvoeren van allerlei schilderwerken binnen en buiten het huis. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en bespreken diverse mogelijkheden die wij kunnen bieden.

         

 

WANDAFWERKING

Wij helpen u graag met verschillende afwerkingen van uw wanden mogelijk. Met behangen, sauzen, spuiten, glad maken van muren en spuitwerk.

         

 

BADKAMERS

Wilt u uw badkamer renoveren? U kunt ons gerust inschakelen voor het verbouwen van uw badkamer en toilet. Wij helpen u met een nieuwe badkamer installeren, een toilet of douchecabine plaatsen, het betegelen of stucwerk van uw badkamer.

Adres

W&M bouw en onderhoud B.V.
Einsteinstraat 67
3316GG Dordrecht

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte? Bel ons of maak gebruik van het contactformulier.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Wilt u zich inschrijven als klant?

SCHRIJF IN ALS KLANT


Bezoek onze facebook pagina!